Μενού Κλείσιμο

Άδειες Καταστημάτων

     Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών επαγγελματικών χώρων σε επίπεδο σχεδιασμού, μελέτης και διεκπεραίωσης φακέλου στους αρμόδιους κρατικούς φορείς αδειοδότησης.

     Η εμπειρία μας στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων, μας επιτρέπει να ξεπερνάμε εύκολα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να σας εγγυόμαστε την άμεση παράδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος σας χωρίς καμία απόκλιση στο προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και κόστος.

     Παράλληλα με την διεκπεραίωση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, η εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών μας καθιστά την ιδανική επιλογή για να σχεδιάσουμε για σας το επαγγελματικό σας περιβάλλον καθιστώντας το ελκυστικό για τους πελάτες σας και λειτουργικό προς τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Σας παρέχουμε πλήρη παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μας πρότασης με τη χρήση της φωτορεαλιστικής μεθόδου (σχέδια 3D) για να έχετε σαφή εικόνα και να επιλέξετε μαζί μας την ιδανική λύση για το κατάστημα σας συνδυάζοντας άψογα την μοντέρνα αισθητική με την πρακτικότητα του χώρου.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να κατασκευάσουν τον επαγγελματικό σας χώρο άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα παρέχοντας σας την μέγιστη ποιότητα υλικών στο χαμηλότερο κόστος, τηρώντας πάντοτε το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

 Οι φορείς στους οποίους απευθυνόμαστε για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος ή της επιχείρησης σας είναι κυρίως οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, η Υγειονομική Υπηρεσία ,το Υπουργείο Ανάπτυξης, το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, οι Υπηρεσίες Δόμησης (Πολεοδομίες), το Υπουργείο Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) , ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος, κ.τ.λ. Ανάλογα με το είδος του καταστήματος ή της επιχείρησης σας υπάρχει περίπτωση να εμπλέκονται ταυτόχρονα δύο, τρεις ή και περισσότεροι φορείς

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΛΙΑΝΙΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ                                      

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ  

ΚΑΒΑ

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ

ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ -ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ

ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ

ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΜΠΑΡ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΝΥΧΙΑ

ΤΑΤΤΟΟ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ  ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

 ΙΑΤΡΕΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΕΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

 

ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ